петък, 25 февруари 2011 г.

Над Реал продължава да тегне прокобата, Байерн започна отмъщението си над Интер



Реал и Лион не се победиха на „Стад Жерлан”, Бензема наказа бившия си тим

Лион и Реал Мадрид завършиха 1:1 в първи мач от осминафиналните двубои на Шампионската лига по футбол. Мадричани бяха на път да спечелят на „Стад Жерлан” във Франция след гол на влезлия като резерва бивш футболист на Лион Карим Бензема. 7 минути преди края на редовното време на мача обаче Лион чрез Гомис изравни и остави шансове за французите за реванша. Първото полувреме бе почти изцяло за Лион, които повече владееха топката и създадоха по-интересни атаки по посока на противниковата врата. След почивката Реал се посъвзе и удари 2 греди, а по-късно секунди след като се появи в игра Бензема отбеляза. В крайна сметка след изравнителното попадение двата тима спокойно изчакаха последния съдийски сигнал с ясното съзнание че в Мадрид ще трябва вече със сигурност да покажат 100% от себе си за да продължат. Шансовете за класиране – 70:30 за Реал Мадрид.
 
 
Шок за Интер в края, „баварците” на крачка от реванш

Марио Гомес донесе ценна победа на Байерн Мюнхен като гост на Интер в Италия. Този сблъсък идва няколко месеца след финала между двата тима, в който шампион на Европа стана Интер. Сега в първия от двата мача немците са с крачка напред след като в 90-тата минута след удар на Ариен Робен вратаря на Интер Жулио Сезар направи фрапантна грешка и изби топката в краката на Гомес, който не сгреши и направи шансовете за своя тим по-големи от тези на Интер – 65:35.

 
 
Скука и 0:0 на „Стад Велодром”

Тимовете на Марсилия и Манчестър Юнайтед завършиха 0:0 в първи мач на „Стад Велодром” във Франция. Двата тима изиграха много слаби 45 и малко по-добри втори 45 минути, но така и не показаха класа с която да покажат че заслужават да са в топ 8 на Европа. Българинът Димитър Бербатов игра 90 минути на терена, но не се отличи с много добра игра. Всичко остава за „Олд Трафорд”, като шансовете все пак са за фаворита Ман Юн – 75:25.
 
 
Челси е в топ 8 на Европа – изненади просто няма как да станат
 
Отборът на Челси почти сигурно е на четвъртфиналите на Шампионската лига. В мач срещу датския Копенхаген в Дания англичаните спечелиха с 0:2 с 2 попадения на Никола Анелка. Челси игра с новопривлечения Фернандо Торес в състава си, който за пореден път разочарова. След тази победа вече се очаква „сините” от Лондон да тръгнат напред и във всички турнири в които участват, а за реванша шансовете им за краен успех са огромни – 95:5%.
 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар